Чи може програма для бухгалтерського обліку в ОСББ бути безкоштовною?

Розмістив: admin, 02.02.2011, Категорія: "Блоги"
Переглядів: 9090

Багато користувачів звикли звертатися до інтернету в пошуках безкоштовних програм найрізноманітнішого характеру. Про те, наскільки вдалими можуть бути спроби знайти якісне і в той же час безкоштовне програмне забезпечення, розповідає адміністратор нашого сайту.


Відповідь: Може. Якщо:

  • вона написана студентом-ентузіастом для самоствердження. В такому випадку Ви залишаєтеся з програмою сам-на-сам: технічна підтримка та супроводження відсутні апріорі;
  • витрати на її розробку компенсуються високою щомісячною платою "за технічну підтримку та супроводження";
  • компенсація відбувається за рахунок розміщення реклами.
 

Чи будете Ви йти на ризик та покладатися на досвід студента?

Розробники настільних програм ніяк не позбудуться своїх витрат на утримання штату працівників та сплати податків.

Отже, абсолютно безкоштовної програми бухгалтерського обліку для ОСББ з надійним супроводженням немає! Програми для цієї сфери потребують постійних змін та вдосконалень.

Чи може програма для бухгалтерського обліку в ОСББ бути безкоштовною?
 

Десятирічний досвід розробки програмного забезпечення показав, що реалізація завдання автоматизації обліку саме у вигляді інтернет-сервісу, а не окремої програми (яка б встановлювалася на персональний комп'ютер кожного користувача), дає можливість зменшувати Ваші витрати на:

  • супроводження (зміну алгоритмів роботи, у разі прийняття змін у законодавстві та подальше оновлення програми на кожному персональному комп'ютері. Ми оновлюємо програмне забезпечення лише один раз - на web-сервері)
  • інформаційну підтримку (у разі виникнення певних проблем в одного користувача, мехнізм їх вирішення буде одразу опублікований на самому сайті, і інформація донесена буде до всіх користувачів системи без значного використання людських ресурсів з нашої сторони)
  • технічну підтримку (якщо Ваш персональний комп'ютер поламався, Ви без зайвих переживань зможете працювати на будь-якому іншому комп'ютері, який підключений до інтернета)
  • резервне архівування бази даних ОСББ (ми виконуємо централізоване щоденне архівування всіх баз даних на носії, які географічно розташовані в іншому місці. Це гарантує їх надійне зберігання та відновлення навіть у разі пожежі в приміщенні, де розташоване наше обладнання)

 

Детальніше познайомитися з можливостями системи ОСББ-online ви можете, переглянувши наші відео-матеріали.

Підключіть будинок до системи ОСББ-online та отримайте можливість вести облік нарахувань по квартплаті та формувати квитанції цілий рік з моменту реєстрації!
Без будь-якої плати та подальших зобов'язань!

По закінченню терміну дії акції Ви самі вирішуватимете чи підписувати з нами договір, чи ні!

Спробуйте та переконайтеся у реальності переваг використання сучасних інтернет-технологій!

Я хочу розпочати роботу в системі